Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ 5-10-2014



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ
 
ΙΕΚ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ
Διεύθυνση: ΚΑΡΑΖΑΝΟΥ 9
T.K : 50200                                                                                                         Ημερομηνία: 03/10/2014
Πόλη: ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ                                                                                              
Τηλέφωνο: 2463054286, 7
Fax: 2463053176
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι άνοιξε το σύστημα για καταχώρηση εγγραφών σε ειδικότητες που είχαν αρχικά εγκριθεί αλλά δεν είχαν συμπληρώσει ικανοποιητικό αριθμό εγγραφών για να λειτουργήσουν. Όποιος υποψήφιος δεν πρόλαβε να συμπληρώσει ηλεκτρονική αίτηση να προσέλθει στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας ή να επικοινωνήσει μαζί μας για να συμπληρώσουμε την αίτησή του στο σύστημα. Απαραίτητα δικαιολογητικά:  Απολυτήριο Λυκείου,  Αστυνομική Ταυτότητα,  ΑΦΜ και ΑΜΚΑ. Οι ειδικότητες αυτές είναι:
1.            Βοηθός Νοσηλευτικής Χειρουργείου
2.            Βοηθός Φυσικοθεραπείας
3.            Φύλακας Μουσείων και Αρχαιολογικών Χώρων
4.            Τεχνικός Μηχανοτρονικής
5.            Τεχνικός Αισθητικός Ποδολογίας – Καλλωπισμού Νυχιών & Ονυχοπλαστικής  (έχει εγκριθεί να λειτουργήσει αλλά υπάρχουν κάποιες κενές θέσεις)

Οι αιτήσεις γίνονται  στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας.  Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο ΙΕΚ Πτολεμαΐδας στο τηλ. 2463054286, 7 και ώρες 13:00 – 21:00 ή στη σελίδα μας http://iekptole.blogspot.gr/ ή στο Facebook: iek ptolem. Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στα παραπάνω τμήματα θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας μέχρι την Δευτέρα 6/10/2014. Η τελική έγκριση για τα τμήματα θα δοθεί από τη ΓΓΔΒΜ εφόσον συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός εγγραφών στο ηλεκτρονικό σύστημα.

                                                                                     Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ Ι.Ε.Κ.


                                                                                                           ΜΠΕΣΗ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου